HTML

Bözsy

Bözsy blogja fotókról, színházról, szövésről, meg minden másról. Pozitív blog Kaposvárról.

Friss topikok

Linkblog

Megismertem Érsek Obádovics Mercédesz színészt

bözsy 2014.02.12. 10:55

Nagyon jó hangulatú beszélgetés volt február 11-én este a TIT-ben, a Karzat-sorozat részeként, amit mindig az aktuális színdarabbal kapcsolatban rendeznek. Most az Egy, kettő, három c. Molnár Ferenc-darabból a darab két szereplőjét hívták meg, de csak egyikük, Érsek Obádovics Mercédesz jött el, a másik színész helyett a színház műszaki vezetője, Szalai József ugrott be. A beszélgetést Kaponya Ottó vezette.

Szalai a színházban töltött 38 évével, lexikális tudásával nagyon megfelelt a nyugdíjasabb korú közönségnek, és vidáman, színesen sztorizgatott, alig hagyta szóhoz jutni a másik vendéget. Érsek Obádovicsot eddig nem ismertem, szabadúszó színész, vendégként játszott most a kaposvári Csikyben. Fiatalságához képest nagyon gazdag életpályát futott be: anyuka, filmszínész, segédoperatőr, rendező, színész. Hihetetlen kedvességgel, szerénységgel, nagy alázattal mesélt, és kiderült, hogy nagy drámai szerepeket, megoldásokat tud maga mögött.

P1640053karpo.jpgP1640066karzat.jpgP1640071ablak.jpgP1640070tiab.jpgP1640077tit.jpgP1640087szin.jpg
fotó - Gőzsy Gáborné

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozsy48.blog.hu/api/trackback/id/tr245810666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása